Ta et kurs hos oss

Hvordan kan du bruke media til å fremme ditt budskap? Hvordan kommunisere når krisen inntreffer? Vil du bli bedre på sosiale medier? Eller kanskje du skulle blitt synlig på Google?

Vår kursvirksomhet består av:

Medietrening

Beredskapskommunikasjon

Effekten en krise har på en virksomhets omdømme, avgjøres i stor grad av hvordan krisen blir håndtert. Et kurs i krisekommunikasjon gir en innføring i hvordan en krise eskalerer, hvem som søker informasjon når, og hvordan man håndterer informasjonsbehovet til ulike målgrupper når det brenner.

Media er ofte en stor utfordring i en krisesituasjon. Lær deg grepene for hvordan du som virksomhet kan jobbe med media i en krisesituasjon, og hvordan du balanserer ekstern og intern informasjon i prosessen.

Sosiale medier

Sosiale medier har blitt et av våre fremste kommunikasjonsverktøy, og en avgjørende arena for alle med et budskap. En strategisk og systematisk bruk av sosiale medier pleier viktige relasjoner og bygger lojalitet hos ansatte, kunder og målgruppe. Lær deg effektive virkemidler for oppsett, drift og innhold, samt måling av effekt og gjennomslagskraft. Uansett hvilket mål du har, er sosiale medier et verktøy du må benytte deg av på veien dit.

Google Ads

Hva er det første du gjør når man lurer på noe, eller et behov oppstår? Du googler! Nettopp derfor bør din bedrift være representert på Google Ads.

Gjennom vårt kurs lærer du viktigheten av å være på Google Ads, hvordan man setter opp en god kampanje, hvilke feller man må unngå, og hvilke tips og triks man kan gjøre for at kampanjene skal prestere ennå bedre.

 

Vi tilbyr også kurs i andre deler av vårt tjenestetilbud. Kontakt oss for mer informasjon.

Noe vi kan hjelpe med?

Vi elsker å prate med folk som er engasjerte og entusiastiske rundt sine egne produkter og tjenester. Kontakt oss om det er noe du trenger bistand med!