Markedsføring

I PYX har vi en veldig operasjonell tilnærming til annonsering. Tydelig mål, og en enkel plan gir deg stor gjennomføringskraft.

Hva ønsker du oppnå med annonsebudsjettet ditt? Hvem er målgruppen din, og hvor og hvordan kommuniserer du best med denne?

Det finner vi ut av sammen, og legger en plan for markedsaktivitetene på bakgrunn av dette.

Hvordan jobber vi med markedsføring?

Vi jobber basert på vår egen filosofi og metode for å evaluere og vurdere effekt av de ulike markedsaktivitetene underveis. For det som det hele tiden handler om, er hvor mye mer du skal selge eller tjene.

Innholdsmarkedsføring

Uansett om du skal lage ny nettside eller sende ut nytt kundemagasin, vil lykkes med e-postmarkedsføring eller nå målgruppen din på Facebook, må du ha  fokus på å levere relevant innhold. PYX kan hjelpe med å utvikle nyttig, morsomt eller spennende innhold som din målgruppe faktisk vil ha.

Målgrupper

For å vite hvordan du skal perfeksjonere budskapet ditt, er du nødt til å kjenne målgruppene dine. Vi utfører målgruppeprofilering sammen med deg som kunde for å stadfeste hvilke budskap som skal til hvilke kunder, og hvordan de skal formuleres.

Kanalvalg

Vet du hva du ønsker å si, og hvem du ønsker å si det til? Da må du finne ut hvor du skal si det. Gjennom avanserte analysesystemer, finner vi de beste kanalene for din kommunikasjon, og måler effekten på tvers av annonser, kanaler og budskap.

Bli synlig i søk

Vil du kan kundene skal finne deg? Vi utfører søkeordsanalyser og tilpasser innhold på dine nettsider slik at de treffer best mulig for din bransje. I tillegg anbefaler vi å kjøre kampanjer på Google Ads for å sikre synlighet blant de viktigste målgruppene.

Automatisert analysedrevet markedsføring

Vi utvikler automatiserte analysedrevne markedsføringskampanjer. Kampanjene blir dermed skreddersydd til brukerens atferd, og serverer relevant innhold til de brukerne som er mest interessert i dine produkter. I tillegg kan du markedsføre deg på nytt til de som har vist interesse, men fortsatt ikke kjøpt.

Kontakt en markedsfører

Ønsker du å få mer igjen for dine markedskroner? Sliter du med å måle effekt av det du gjør? Våre team av markedsførere har god erfaring med tradisjonell og digital annonsering. Vår analysedrevne markedsføringsmetodikk sikrer deg målbare resultater på tvers av kanaler, og skaper grunnlag for suksess.

Ønsker du hjelp til et prosjekt? Legg igjen kontaktinfo under, eller kontakt en av våre konsulenter.