Strategi

Om du skal nå målene dine, må du skape engasjement hos de viktige målgruppene dine. Hva er dine forretningsmessige mål? Hvilken posisjon ønsker du å ta? Hvordan ønsker du å bli oppfattet? Hvem ønsker du å nå? Hvordan kommuniserer du mest effektivt mot nettopp din målgruppe?

Kommunikasjons og markedsstrategi

I PYX kombinerer vi det beste fra kommunikasjonsfaget og markedsføringsfaget for at du skal oppnå de resultatene du fortjener.

Gjennom en strategisk kommunikasjonsplan utvikler vi konkrete tiltak som bidrar til at virksomhetens forretningsmål nås, og sørger for at målgruppen din ser forskjell på deg og konkurrentene dine.

Ut fra hva du ønsker å oppnå, sikrer vår metodikk at du treffer med riktig budskap til riktige målgrupper gjennom riktige kanaler på riktig tidspunkt.

PR, medierådgivning og krisekommunikasjon

PR er omtale man gjør seg fortjent til, og slik omtale kan være svært virkningsfull. Men hvorfor i all verden skulle en journalist gi deg «gratis reklame»? Hvordan kan det som er spennende for deg også gjøres interessant for media? Og hva om det oppstår noen form for krise, hvordan kommuniserer du best da? Som oftest bedømmes man ikke for krisen, men for hvordan man håndterer den. Da handler det som oftest om kommunikasjon.

PYX har rådgivere med over 20 års erfaring i mediehåndtering og medierådgivning. Vi hjelper deg med å få ut ditt viktige budskap ut til riktig målgruppe på en troverdig og positiv måte.

Ta kontakt med en strategisk rådgiver

Vi utvikler effektive strategier i samarbeid med deg som kunde, og sørger for at strategien blir et bruksdokument og en konkret plan for hvordan din virksomhet kan kommunisere mest mulig effektivt til dine målgrupper.

Ønsker du hjelp til et prosjekt? Legg igjen kontaktinfo under, eller kontakt en av våre konsulenter.