Webutvikling

Nettsiden er for mange kunder deres aller første møte med en virksomhet. Det er ofte her de søker informasjon, tar kontakt, og kanskje også handler.

Det er helt avgjørende at nettsiden er enkel og intuitiv å bruke og at kunden finner det de er ute etter. Vi har derfor stort fokus at nettsiden er tilrettelagt for kundereisen, og har et godt brukergrensesnitt.

Slik utvikler vi nettsider

For at nettsidene skal ha fungere etter intensjonen, er det viktig identifisere hva de faktisk skal brukes til. I forprosjekter setter vi mål for nettsidene, og konkretiserer hvilken funksjonalitet som må til for å nå målene.

Videre bygges innholdet til sidene. Innholdet baseres på en søkeordsanalyse. Slik produserer vi innhold som treffer det din målgruppe søker etter på nettet.

Etter at innholdet er definert, bygges en wireframe. Denne har som mål å strukturere innholdet og budskapet på en måte som virker intuitiv for brukeren.

Automatisert analysedrevet markedsføring

Vi utvikler automatiserte analysedrevne markedsføringskampanjer basert på statistikk fra dine nettsider. Kampanjene blir dermed skreddersydd til brukerens atferd, og serverer relevant innhold til de brukerne som er mest interessert i dine produkter.

Skal du ha nye nettsider?

Vi utvikler alle våre nettsider i WordPress, verdens mest brukte CMS-plattform. Dette sikrer at du slipper fordyrende løsninger som må lages fra bunn. Vi utvikler nettsidene basert på dine brukeres kundereise.

Ønsker du hjelp til et prosjekt? Legg igjen kontaktinfo under, eller kontakt en av våre konsulenter.