Styrker oss ytterligere på kommunikasjon

PYX får inn ettertraktet kommunikasjonskompetanse når Amanda Kaldestad Westerlund blir en del av laget. Samtidig overtar Bjarne Laastad som daglig leder i selskapet.

– De fleste virksomheter vi er i kontakt med erkjenner at de burde vært bedre på internkommunikasjon. Med omstilling, konsolideringer og mer bruk av hjemmekontor har kommunikasjonsarbeidet internt både blitt viktigere og mer utfordrende. Derfor skal det bli det en drøm å få inn Amanda Kaldestad Westerlund som en del av teamet vårt! En herlig analytisk strateg som brenner for god internkommunikasjon, og som ikke er redd for å utfordre på de vanskelige tingene. Hun vil bli en nyttig ressurs for oss på hele kommunikasjonsfeltet, sier Bjarne Laastad i PYX.

– Får brukt hele kompetansen min!

Kaldestad Westerlund har en bachelor i PR- og kommunikasjon fra BI i Bergen og en master i HR-ledelse fra Copenhagen Business School. Hun har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver gjennom flere år for Stiftelsen Museum Vest i Bergen, etterfulgt av noen år som analyserådgiver for Jefferson Wells Norge i Oslo. Hun flyttet hjem til Haugesund i sommer, og har i høst vært rekrutteringsrådgiver hos Personalhuset.

– Jeg brenner for god kommunikasjon – både internt og eksternt. Jeg ser fram til å kombinere bakgrunnen min innen HR og kommunikasjon, og ta dette med meg i møte med spennende mennesker, prosesser og oppgaver i PYX! Jeg har fulgt selskapet med stor interesse den siste tiden, og er imponert over hvordan de har tatt lederposisjonen på kommunikasjon på Haugalandet. Jeg tror det har ført til at stadig flere har fått øynene opp for hvordan godt kommunikasjonsarbeid skaper resultater, og dét skal det bli kjempespennende å få være med å bidra til, sier hun.

KOMMUNIKASjONSRÅDGIVERNE I PYX: Bjarne Laastad og Mona Terjesen får med seg Amanda Kaldestad Westerlund på kommunikasjonssiden i PYX (Foto: Aleksandar N. Zecevic)

Vil fortsette å vokse

Bjarne Laastad har vært kommunikasjonsrådgiver og medeier i PYX siden 2017, og overtar fra 1. januar som daglig leder etter Jon Andreas Tveit, som starter i ny jobb hos Haugaland Kraft Energi 1. februar.

– Jeg vil være like operativ for kundene som tidligere. Vi opplever økt etterspørsel etter bistand og rådgivning på kommunikasjonssiden, og Amanda vil få følge av flere nye kompetente rådgivere etter hvert. Mye av nøkkelen fremover vil ligge i samspillet mellom god kommunikasjon og treffsikker målretting, og her har vi en soleklar ambisjon om å være best i klassen, sier Laastad.

PYX består i tillegg av kommunikasjonsrådgiver Mona Terjesen, digitalansvarlig Helene Helgeland, markedsrådgiver Susanne Grutle, webansvarlig Thomas S. Jansen og designer Tina Davison.

PYX: F.v.: Susanne Grutle, Mona Terjesen, Thomas S. Jansen, Amanda Kaldestad Westerlund, Helene Helgeland og Bjarne Laastad (Foto: Aleksandar N. Zecevic)

Noe vi kan hjelpe med?

Vi elsker å prate med folk som er engasjerte og entusiastiske rundt sine egne produkter og tjenester. Kontakt oss om det er noe du trenger bistand med!