PYX utvider

Markeds- og kommunikasjonsbyrået PYX har ansatt Susanne Grutle som ny rådgiver.

PYX har opplevd stor økning i oppdragsmengden sin de siste årene, og utvider nå teamet med Susanne Grutle. 29-åringen er opprinnelig fra Langevåg på Bømlo, men har bodd og arbeidet i Haugesund de siste 11 årene. Hun har bakgrunn fra markedsarbeid og kundekontakt i Posten, DnB, Fretex jobboppfølging, og nå sist Bedriftsakademiet.

Susanne Grutle er ny kommunikasjonsrådgiver i PYX (Foto: Espen Solli)

– Jeg har jobbet stadig mer med kommunikasjon i ulike former de siste årene, og trives veldig godt med markedsarbeid. Jeg liker engasjementet jeg opplever i PYX, og måten de jobber med kundene på. Her er det fokus på resultat og effekt, og det er spennende at teamet består av folk med spisskompetanse på hver sine områder. Nå gleder jeg meg masse til å lære, bli kjent med gamle og nye kunder og bidra med det jeg kan, sier Susanne.

Som byrå arbeider PYX med å skape effektiv kommunikasjon og markedsføring for kundene sine, med utgangspunkt i en tydelig strategi, godt og relevant innhold, funksjonelt design og intuitive digitale løsninger. PYX har hovedkontor i Haugesund, men har kunder over hele landet.

– Arbeidstrøkket det siste året har gjort det tydelig for oss at vi må utvide for å kunne tilby kundene våre den kvaliteten i fremtiden som de har vært vant til å få fra PYX. Derfor er vi strålende fornøyde med å ha Susanne med på laget. Hun er ei sprudlende dame med bein i nesa, som er glad i folk og ikke redd for å bli kastet ut på dypt vann. Vi skjønte med én gang at hun ville være riktig for oss, både innad i PYX-gjengen, og ut mot kundene våre, sier daglig leder Jon Andreas Tveit.

PYX går med dette fra fem til seks ansatte, og byrået består nå av Jon Andreas Tveit (daglig leder) Bjarne Laastad (partner/kommunikasjonsrådgiver), Thomas S. Jansen (partner/markedsfører), Helene B. Helgeland (fagleder digitale tjenester), Tina B. Davison (grafisk designer) og Susanne Grutle (markedsfører/kommunikasjonsrådgiver).

 

Noe vi kan hjelpe med?

Vi elsker å prate med folk som er engasjerte og entusiastiske rundt sine egne produkter og tjenester. Kontakt oss om det er noe du trenger bistand med!