5 grunner til at du bør ha Google Ads

Skal du være synlig for dine kunder, er det en plattform spesielt du bør vurdere. Her er 5 grunner til at du bør ha Google Ads.

Google Ads er Googles eget annonsesystem for søkeordsannonser. Når noen søker på søkeord relatert til dine produkter eller tjenester, kan du kjøpe plass i søkeresultatene for å eksponere bedriften din for disse personene. Google Ads gir deg muligheten til å eksponere deg kun mot de du vet har et behov du kan dekke – og i en tid der hvor kunden gjør ekstremt mye research før kjøp, er Google Ads den beste plattformen å annonsere på mot de som allerede er eller straks kommer til å bli kjøpeklare.

Når man oppretter kampanjer på Google Ads, bestemmer man selv dagsbudsjettene – man er derfor sikret å aldri betale mer enn det man ønsker eller tåler. I tillegg betaler man kun for det man får – dersom annonsene din ikke blir klikket på, betaler du heller ikke.

De aller fleste som ikke allerede er på Google Ads, vil opplevde en økning i antall henvendelser/salg fra nettbutikken eller nettsidene relativt raskt etter oppstart. Fordi annonsene dine kun retter seg mot de som har et faktisk behov du kan dekke, vil du ha mye mer gjennomslagskraft enn om man kjører annonsene ut mot store målgrupper uten et bevisst behov.

Det beste med all digital annonsering, er målbarheten den gir oss. Har man nettbutikk, kan man enkelt måle hvor mye hvert salg koster deg. Med avanserte analysesystemer måler vi hele kundereisen fra annonseeksponering til kjøp – dette gir unik innsikt i forhold til forbedringer og mersalg. Har man en vanlig bedriftsside, vil man kunne måle hvor mye en henvendelse koster.

Vi vet alle hvor vanskelig det kan være å finne nye kunder – men ved hjelp av Google Ads tilrettelegger du rett og slett for at kunden kan finne deg. En kan ta seg selv som eksempel; Hva er det første man gjør når det oppstår et behov, eller man har et problem? Man googler. Dersom du kan hjelpe brukerne med det behovet, må du være synlig for dem!

Om du tar et kjapt søk i din egen bransje, vil du ganske sikkert merke at de fleste av dine konkurrenter allerede er på Google Ads. Dersom du ikke allerede da er på Google Ads, vil du ikke bli tatt med i vurderingen når et eventuelt kjøp skal tas.

 

Noe vi kan hjelpe med?

Vi elsker å prate med folk som er engasjerte og entusiastiske rundt sine egne produkter og tjenester. Kontakt oss om det er noe du trenger bistand med!