Verdenspremiere: Kulby.no

Vi er stolte over å kunne presentere noe vi har jobbet med i flere måneder på oppdrag for Kulturbyen Haugesund – KUF KF: Med kulby.no har PYX laget en kalender som viser kulturtilbudet i hele Haugesund, i én og samme nettløsning.

På kulby.no finner du full oversikt over hva som skjer på Edda Kino, i Festiviteten, på Gamle Slaktehuset, i Haugesund Billedgalleri, på Bleikemyr Bydelshus, i Hemmingstad Kulturhus og på Haugesund Folkebibliotek. Alt sammen er nå samlet – og bare et tastetrykk unna.

På kulby.no får du ikke bare oversikt over hva som skjer hvor og når, men du kan også få vite mer om de forskjellige tilbudene, og ikke minst kjøpe billetter – alt på ett og samme sted.

Haugesund er kjent for å ha et rikt og mangfoldig kulturliv, og håpet er at når byens mange kulturtilbud på denne måten blir lettere tilgjengelig, så vil flere mennesker bruke byen vår – og kanskje oppsøke tilbud de ellers ikke ville benyttet seg av. 

For at publikum i alle aldre skal kunne få fullt utbytte av tjenesten, har vi i PYX drevet med utstrakt brukertesting underveis. Fokuset har vært å finne frem til et brukergrensesnitt som er intuitivt, og som gjør det lett å manøvrere på siden, finne den informasjonen man leter etter, samtidig som man også kan oppdage nye kulturtilbud.

De gamle hjemmesidene til de involverte kulturinstansene vil snart opphøre, og da er det kun kulby.no som gjelder. Kulturbyen Haugesund – KUF KF har også muligheter for å utvide tjenesteinnholdet som de måtte ønske etterhvert.

Nå håper vi du vil teste ut kulby.no, og at du oppdager at du finner spennende kulturtilbud som ellers kanskje ville gått deg hus forbi.