Skreddersydde nettsider

En nettside kan ha mange viktige funksjoner utover det å være en ren informasjonsside eller en kundes første møte med en virksomhet. PYX utvikler og designer nye nettsider, skreddersydd for din virksomhet og dine behov.

– Det som er avgjørende for gode nettsider, er at de speiler bedriften på best mulig måte, og at den er enkel og intuitiv å bruke. Det viktigste man må spørre seg når man skal ha nye nettsider er hva de skal brukes til. Hvilket formål skal de ha? Er målet å få kundene til å ta direkte kontakt, melde seg på arrangementer, bestille produkter eller underholde? I mange tilfeller er det her kundene dine skaffer seg informasjon og danner seg et førsteinntrykk av bedriften din. Man kommer langt med å vite hva brukerne dine er ute etter når de oppsøker nettsiden din, forteller daglig leder i PYX, Jon Andreas Tveit.

Funksjonalitet er viktigst

Godt design er selvsagt viktig for å gi et profesjonelt inntrykk, og for at nettsiden står i stil med virksomhetens helhetlige visuelle uttrykk.
– Men brukeropplevelsen kommer først. Det er overraskende mange som er mer opptatt av nettsiden skal se fancy ut, enn hvilken funksjon den skal ha og hvordan den fungerer i praksis, forteller Tveit.

De fleste av oss besøker nettsider først og fremst via mobiltelefonen, noe som har mye å si for hvordan en god nettside skal programmeres og designes.
– Det er på mobil du når de fleste kundene dine, da er det uhyre viktig å prioritere mobilversjonen av nettsidene, forklarer Tveit.Relevant innhold til målgruppene
Om nettsidene er lagt opp på riktig måte, kan de også tjene som et utmerket utgangspunkt for god markedsføring, og kan også gjøre det mulig å gjøre seg kjent med brukerne av siden. Innholdet på nettsidene er også avgjørende for hvor lett det er å finne sidene. PYX er sertifisert Google-partner, og har lang erfaring med søkemotoroptimalisering av nettsider (SEO). PYX har flere medarbeidere med journalistisk bakgrunn, og kan hjelpe med å utvikle engasjerende innhold som din målgruppe faktisk vil ha. Ved å legge inn Facebook Pixel på nettsiden, er det også mulig å rette annonser spesifikt mot personer som har besøkt nettsidene, og som har vist interesse for nettopp det du har å tilby.

Referanse-prosjekter
PYX har utviklet en rekke forskjellige nettsider for et bredt spekter av virksomheter: EGER Karl JohanKulturbyen, Garvikgruppen, GL Bolig, Solstad Family Office, KTM Gruppereiser, Utiverden, Macronstore,  (det er mange som fortjener å bli nevnt her) Ta kontakt med oss i PYX for et godt tilbud!Ta kontakt med Jon Andreas, hvis du er interessert i å vite mer om webløsninger.

Mobil: 451 10 508
Epost: jon@pyx.no