PYX ekspanderer

Tidligere assisterende kommunikasjonssjef i TV 2, Bjarne Laastad jr., går inn som partner i kommunikasjonsbyrået PYX, og selskapet åpner med det avdeling i Bergen. I tillegg henter firmaet inn Marit Nilsen fra HNytt som ny kommunikasjonsrådgiver.

Det Haugesunds-baserte kommunikasjonsbyrået PYX ble startet av tidligere NRK-journalist og JKL-rådgiver Linda Nordbø i 2014, og i 2016 gikk tidligere redaksjonsleder i VGs minMote, Sonia Huanca Vold, og tidligere daglig leder i FK Haugesund og konsulentselskapet Karabin, Asle Skjærstad, inn som partnere. Etter ett års drift i nåværende form, teller firmaet ti ansatte, og arbeider med kunder over hele landet.

Nå går tidligere assisterende kommunikasjonssjef i TV 2, Bjarne Laastad inn som ny partner, og PYX oppretter avdeling i Bergen.

– Jeg har med fulgt PYX med stor interesse siden oppstarten, og er imponert over det de har fått til på kort tid. PYX består av en energisk og fremoverlent gjeng med mye kunnskap og stor gjennomføringsevne. Vi utfyller hverandre godt, og kjemien er god, så jeg gleder meg veldig til å bli med, sier Laastad.

Laastad har jobbet med kommunikasjon og PR i TV 2 i 19 år med overordnet ansvar for kanalens underholdningssatsinger. Han hadde i en årrekke særskilt PR- og presseansvar for programsuksesser som Idol, X Factor, Hver gang vi møtes, Gylne tider, Torsdagsklubben, hitAwards m.m. Før haugesunderen flyttet til Bergen, var han i mange år tilknyttet Radio 102, og stod også på scenen i Gunnar Andersens sommerrevy i bakgården i Haugesund.

Nytt tilskudd til selskapets kontor i Haugesund er Marit Nilsen. Marit har jobbet som journalist i Haugesunds avis og HNytt, og har de siste årene markert seg med en sterk penn og en mesterlig fortellerevne.

– Vi er stolte og ydmyke av å ha fått Bjarne og Marit med på laget. Som presseansvarlig for flere av de største suksessene i norsk TV-historie, er Bjarne Laastad et høyt ansett navn i norsk journalistmijø, og en svært attraktiv ressurs for våre kunder. Marit er tekstkunstneren et hvert mediemiljø drømmer om, og vi tar imot henne med stor iver. Det skal være en fryd å få jobbe sammen med Bjarne og Marit, sier PYX partner Linda Nordbø.

Bjarne Laastad og Marit Nilsen tiltrer begge i nye stillinger fra og med 2. mai.

For mer informasjon, kontakt:

Bjarne Laastad, partner i PYX
Tel: +47 908 99 717
Epost: bjarne@pyx.no

Linda Nordbø, partner i PYX
Tel: +47 920 33 154
Epost: linda@pyx.no