MARKEDSFØRING

Vi har en operasjonell tilnærming til markedsføring. Tydelig mål, og en enkel plan gir deg stor gjennomføringskraft.

Det er avgjørende å være tydelig på hva som skal til – og hvorfor, hvordan og når de ulike markedsaktivitetene skal gjennomføres i ulike valgte kanaler.

Vi jobber basert på vår egen filosofi og metode for å evaluere og vurdere effekten av de ulike tiltakene. For det det handler om, er hvor mye mer du skal selge eller tjene.

Vi har et sterkt fokus på leveringsevne, og gjennom et godt nettverk av samarbeidspartnere sikrer vi at vi alltid kan gjennomføre de planene vi har lagt i felleskap med våre kunder.

Innholdsmarkedsføring

Uansett om du skal lage ny nettside eller sende ut nytt kundemagasin, vil lykkes med e-postmarkedsføring eller nå målgruppen din på Facebook; folk vil ha godt og relevant innhold. PYX kan hjelpe med å utvikle nyttig, morsomt eller spennende innhold som din målgruppe faktisk vil ha.

PYX er sertifisert Google-partner, og har lang erfaring med søkemotoroptimalisering.

Vi hjelper deg og din virksomhet med å være synlige når noen søker etter nettopp det du har å tilby. Når potensielle kunder foretar nettsøk, forteller de med egne ord hvilke ønsker og behov de har. PYX sørger for å utnytte kunnskapen dette gir, og gjennom å utnytte søkefrasene, sørge for at kundene finner deg. Denne kunnskapen gjør det også enklere å tilpasse innholdet på nettsidene dine ut fra det kundene faktisk er interessert i.

Referansekunder